Tuduhaké menu pokok

Languedoc-Roussillon

région Perancis

Languedoc-Roussillon (basa Occitan: Lengadòc-Rosselhon; basa Katalan: Llenguadoc-Rosselló) iku siji région Perancis. Région iki wewatesan karo Spanyol, Andorra lan Segara Tengah.

{{{name}}}
Région Languedoc-Roussillon
Wewengkoning Prancis
Gendéra {{{name}}}
Gendéra
Languedoc-Roussillon in France.svg
Nagara Prancis
PréfèkturMontpellier
Laladan
 • Gunggung27,376 km2 (10,570 sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Pranala njabaBesut