Tuduhaké menu pokok

Lorraine iku région Perancis. Kutha mligi ya iku Metz (kutha krajan administratif) lan Nancy (kutha krajan sajarah). Lorraine misuwur minangka panggonan kalairan Jeanne d'Arc, lan uga panggonan asal kue jinis quiche.

{{{name}}}
Région Lorraine
Wewengkoning Prancis
Gendéra {{{name}}}
Gendéra
Lorraine in France.svg
Nagara Prancis
PréfèkturMetz
Laladan
 • Gunggung23,547 km2 (9,092 sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Pranala njabaBesut