Tuduhaké menu pokok

Auvergne (basa Occitan: Auvèrnha) iku siji région Perancis. Wewengkon région iki luwih amba tinimbang tilas provinsi Auvergne. Perusahaan ban Michelin ndarbèni markas ing kutha krajan région, Clermont-Ferrand.

{{{name}}}
Région Auvergne
Wewengkoning Prancis
Gendéra {{{name}}}
Gendéra
Auvergne in France.svg
Nagara Prancis
PréfèkturClermont-Ferrand
Laladan
 • Gunggung26,013 km2 (10,044 sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Pranala njabaBesut