Tuduhaké menu pokok

Île-de-France iku siji région paling padhet ing Perancis. Wewengkoné kerep dipadhakké karo laladan metropolitan kutha krajané, Paris. Région kang diwangun ing taun 1976 iki nggantèkaké Distrik Laladan Paris kang diwangun taun 1961.

{{{name}}}
Région Île-de-France
Wewengkoning Prancis
Gendéra {{{name}}}
Gendéra
Île-de-France in France.svg
Nagara Prancis
PréfèkturParis
Laladan
 • Gunggung12,011 km2 (4,637 sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Jarwané jenengBesut

Sacara harafiah Île-de-France jarwané "Pulo Perancis" amarga kaya-kaya minangka pulo ing satengahé Perancis.

Pranala njabaBesut