Tuduhaké menu pokok

Rhône-Alpes

région Perancis

Rhône-Alpes iku siji région ing Perancis pérangan wétan. Jeneng région iki dijupuk saka jeneng (Kali Rhône) lan gunung (Pagunungan Alps). Ibukuthané, Lyon, iku wewengkon metropolitan gedhé dhéwé kaloro ing Perancis sawisé Paris.

{{{name}}}
Région Rhône-Alpes
Wewengkoning Prancis
Gendéra {{{name}}}
Gendéra
Rhône-Alpes in France.svg
Nagara Prancis
PréfèkturLyon
Laladan
 • Gunggung43,698 km2 (16,872 sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Rhône-Alpes wewatesan karo Bourgogne ing sisih lor, Auvergne ing sisih kulon, Languedoc-Roussillon lan Provence-Alpes-Côte d'Azur ing sisih kidul, sarta Swiss lan Italia ing sisih wétan.

KomunitasBesut

Pranala njabaBesut