Tuduhaké menu pokok

Limousin iku siji région Perancis. Région iki nduwèni kapadhetan padunung paling cilik ing Perancis Dharatan. Limousin misuwur minangka laladan kang ngasilaké daging sapi lan kayu.

{{{name}}}
Région Limousin
Wewengkoning Prancis
Gendéra {{{name}}}
Gendéra
Limousin in France.svg
Nagara Prancis
PréfèkturLimoges
Laladan
 • Gunggung16,942 km2 (6,541 sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Pranala njabaBesut