Tuduhaké menu pokok

Nord-Pas-de-Calais

région Perancis

Nord-Pas-de-Calais iku siji région Prancis kang wewatesan karo Belgia. Watara 7% warga Perancis manggon ing région iki. Basa penutur mligi ya iku basa Prancis. Ana uga loro basa minoritas wigati: dhialek basa Flemish Kulon lan basa Picard.

{{{name}}}
Région Nord-Pas-de-Calais
Wewengkoning Prancis
Gendéra {{{name}}}
Gendéra
Nord-Pas-de-Calais in France.svg
Nagara Prancis
PréfèkturLille
Laladan
 • Gunggung12,414 km2 (4,793 sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

GeografiBesut

KomunitasBesut

Pranala njabaBesut