Tuduhaké menu pokok

Bretagne (basa Breton: Breizh; basa Gallo: Bertaèyn) iku région ing Perancis bagéan kulon-lor. Région kang manggon ing ujung gedhé iki dumunung ing sisih kidul Selat Inggris lan sisih lor Lempongan Biscay.

{{{name}}}
Région Bretagne
Wewengkoning Prancis
Gendéra {{{name}}}
Gendéra
Bretagne in France.svg
Nagara  Prancis
Préfèktur Rennes
Laladan
 • Gunggung 27,209 km2 (10,505 sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)

Wewengkon Bretagne kawangun saka 80% wewengkon tilas propinsi Bretagne. Sisa wewengkon propinsi iku saiki bagéan saka département Loire-Atlantique, région Pays-de-la-Loire.

Pranala njabaBesut