Tuduhaké menu pokok

Haute-Normandie

région Perancis

Haute-Normandie iku siji région Perancis kang diwangun taun 1956 nalika laladan Normandia dipara loro dadi Basse-Normandie lan Haute-Normandie. Selat Inggris dumunung ing sisih kulon-lor. Sapérangan gedhé lemah ing Haute-Normandie wujud dhataran endhèk. Sawetara yasan sajarah bisa tinemu ing Rouen, kutha krajan région.

{{{name}}}
Région Haute-Normandie
Wewengkoning Prancis
[[File:(Gendéra Haute-Normandie)1|120px|border|Gendéra {{{name}}}]]
Gendéra
Haute-Normandie in France.svg
Nagara Prancis
PréfèkturRouen
Laladan
 • Gunggung12,318 km2 (4,756 sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

KomunitasBesut

Pranala njabaBesut