Tuduhaké menu pokok

Champagne-Ardenne iku siji région ing Perancis bagéan wétan-lor, wewatesan karo Belgia. Champagne-Ardenne misuwur minangka laladan kang ngasilaké sampanye. Lahan tetanèn nguwasani watara 61,4% lemah Champagne-Ardenne.

{{{name}}}
Région Champagne-Ardenne
Wewengkoning Prancis
Gendéra {{{name}}}
Gendéra
Champagne-Ardenne in France.svg
Nagara  Prancis
Préfèktur Châlons-en-Champagne
Laladan
 • Gunggung 25,606 km2 (9,887 sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Usum panas (DST) CEST (UTC+2)

Pranala njabaBesut