Tuduhaké menu pokok

Bourgogne iku siji région Perancis. Wewengkon iki biyèn dikuwasani déning Duke Burgundy. Bourgogne misuwur minangka laladan kang ngasilaké anggur.

{{{name}}}
Région de Bourgogne
Wewengkoning Prancis
Gendéra {{{name}}}
Gendéra
Bourgogne in France.svg
Nagara Prancis
PréfèkturDijon
Laladan
 • Gunggung31,582 km2 (12,194 sq mi)
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)

Pranala njabaBesut