Tuduhaké menu pokok

Réunion

Departemen ing Prancis
(Kaelih saka Reunion)

Réunion iku pulo ing Samudra Hindia, sisih wétané Madagaskar lan 200 km sisih kulon-lor Mauritius. Sacara administratif, pulo iki minangka sawijiné département d'outre-mer Perancis. Sumber pikolèhan Réunion asalé saka ekspor gula lan sektor pariwisata.

Réunion
La Réunion  (Prancis)
Wewengkon sabrang lan péranganing Prancis
Gendéra Réunion
Gendéra
Coat of arms of Réunion
Coat of arms
Sesanti: Florebo quocumque ferar
Département 974 in France (zoom).svg
Nagara Prancis
PréfèkturSaint-Denis
Pérangan1
Pamaréntahan
 • President of Regional CouncilDidier Robert
Laladan
 • Gunggung2.511 km2 (970 sq mi)
Cacah warga (January 2016)[1]
 • Gunggung850.996
 • Pepadhet340/km2 (880/sq mi)
Demonym(s)Réunionese
Zona wektuRET (UTC+04)
GDP (2013)[2]Ranked
Gunggung€16.7 milyar (US$22.2 bn)
Per kapitah€19,854 (US$26,369)
Wewengkon NUTSFRA4
Situs wèbPrefecture
Regional Council
Departmental Council

RujukanBesut

Pranala njabaBesut