Gouda: Béda antara owahan

107 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
typo
c (~ ukuran gambar)
(typo)
| Jembar: || 18,1 [[kilometer persegi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[Pedunung]]: || 470.194959 <small>(1 November 2007)</small>
|- style="background: #ffffff;"
| Situs wèb resmi: || http://www.{{PAGENAME}}.nl
 
Saliyané iku ing Gouda saben dina Slasa kapindho ing sasi Desember ana prastawa ''kaarsjesavond'' utawa "wengi lilin". Ing dina wengi iku listrik sakutha dipatèni lan dienggo lilin. Banjur walikuthané macakaké tèks saka [[Injil Lukas]] lan sawisé listrik diuripaké manèh lan wong-wong padha mangan [[sop ercis]].
 
[[Cemara Natal]] ing kutha iki saben taun disumbang déning kutha kembar [[Kongsberg]] ing [[Norwegia]].
 
==Latar wuri==