Proklamasi kamardikan Indonésia: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
{{reflist}}
 
== DelengUga ugadelengen ==
*[[Badan Panyelidik Usaha Persiapan Kamardikan Indonésia]]
*[[Panitia Persiapan Kamardikan Indonésia]]
352.737

besutan