Evo Morales: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen
(→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
</div>
 
== DelengUga ugadelengen ==
* [[Poros Kebaikan]]
* [[Bolivia]]
348.872

besutan