Maluku: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Uga delengen: replaced: Uga Pirsani → Uga delengen
(→‎Uga delengen: replaced: Uga Pirsani → Uga delengen)
# [[Kutha Ambon]]
 
== Uga Pirsanidelengen ==
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan