Penetan uwab: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: bs:Pritisak pare
c (Tekanan uap dipun-alihaken menyang Penetan uwab: pasang aksara)
c (bot Menambah: bs:Pritisak pare)
[[af:Dampdruk]]
[[ast:Presión de vapor]]
[[bs:Pritisak pare]]
[[ca:Pressió de vapor]]
[[de:Dampfdruck]]
40.678

besutan