Tradhisi Ya Qawiyyu: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku, kecamatan → kacamatan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
Miturut cathetan sajarah masarakat [[Klathen|Klathèn]], Ya Qawiyyu wis kaleksanan awit taun 1589. Ana khasanah [[kabudayan]] [[Jawa]], Ya Qawiyyu uga dikenal ''Ongkowiyu''. Jeneng Ya Qawiyyu sajatiné dijupuk saka donga lan ungkapan syukur saka [[Ki Ageng Gribig]] sakwisé slamet tekan omah saka munggah [[kaji]].<ref>Ruslani (2008). ''Ki Ageng Gribig dan Tradisi Ya Qawiyyu''. Sukoharjo: PT. Hamudha Prima Media.</ref>
 
== Pranala jabanjaba ==
* {{id}} [http://citizenimages.kompas.com/citizen/view/60738-Tradisi-Ya-Qowiyyu/Tradisi Ya Qowiyyu]
* {{en}} [http://www.jogjatrip.com/en/encyclopedia/detail/365/ki-ageng-gribig/Ki Ageng Gribig]
352.737

besutan