Cilé: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
c (Cahyo Ramadhani ngalih kaca Chili nyang Cilé)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
{{Commons|Category:Chile}}
{{wikivoyage|Chile}}
* {{en}} [http://www.gobiernodechile.cl/ Situs resmi]
* {{es}} [http://www.chile.com Chile.com]
 
11.296

besutan