Dhengkul: Béda antara owahan

16 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Pranala njaba: nglarasaké tulisan "Pranala njaba" using AWB)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
== Pranala njaba ==
 
* {{en}} [http://www.gla.ac.uk/ibls/fab/tutorial/anatomy/kneet.html The Knee - useful resource from the University of Glasgow]
* {{en}} [http://www.factotem.org/library/index-library.shtml The Knee Library]
 
{{anatomi manungsa}}
{{anatomi-stub}}
 
[[Kategori:Anatomi manungsa]]
 
 
{{anatomi-stub}}
11.325

besutan