Kakrasana: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
Nalika timure Kakrasana, nagara [[Mandura]] kaancam bebaya. Nalika semana, [[Kangsa]] ngancam kudu dadi ratu ing [[Mandura]]
 
== Silslilah kulawarga ==
{{Kulawarga Kresna}}
 
== Uga delengen ==
* [[Baladewa]]
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://www.joglosemar.co.id/wayang_kingdom/mandura.html Joglosemar: The Kingdom of Mandura]
 
[[Kategori:Paraga wayang|Kakrasana]]
11.328

besutan