Vampir: Béda antara owahan

94 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njawi → Pranala njawi)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
 
== Pranala njawi ==
* {{en}} [http://www.blooferland.com/drc/index.php?title=Journal_of_Dracula_Studies ''Journal of Dracula Studies'']
* {{en}} [http://vampires.monstrous.com/ Informasi lan tokoh-tokoh vampir ingkang misuwur]
* {{en|}} [http://www.vampiresangelfire.nucom/tn/vampires/ Gambar-gambarSajarah vampir]
* {{en}} [http://wwwvampirewebsite.angelfire.com/tn/vampiresnet/ SajarahSitus para vampir]
* {{en}} [http://vampirewebsitewww.netvampirerave.com/ SitusJejaring sosial kanthi paraswasana vampir]
{{stub}}
* {{en}} [http://www.vampirerave.com/ Jejaring sosial kanthi swasana vampir]
 
[[be-x-old:Вампір]]
 
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
 
 
{{stub}}
 
[[af:Vampier]]
[[ast:Vampiru]]
[[az:Xortdan]]
[[be-x-oldtarask:Вампір]]
[[bg:Вампир]]
[[bn:ভ্যাম্পায়ার]]
11.291

besutan