Anuskha Sharma: Béda antara owahan

15 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, film → filem (7))
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
# Dhuwuripun: 5’9’’
# Damelipun: Aktris
# Debut Film: [[Rab Ne Bana Di Jodi]]<ref>{{en}}[http://selebonline.com/anushka-sharma/ selebonline.com](dipuntingali tanggal 3 September 2011)</ref>
# Hobi: [[Menari]], maca, akting
 
== Karir Anuskha Sharma ==
Karir piyambakipun dipunwiwiti saking dados modhèl, lajengipun piyambak gabung kalih salah satunggalipun griya produksi ing [[India]].
Anuskha Sharma ingkang gadhahi rupa ingkang ayu, ingkang main ing filem déning [[Yash Raj]]. Anuskha piyambak lair ing kaluarga [[tentara]] ing [[Bangalore]].
Gesangipun Anuskha inggih punika glamor, piyambakipun sekolah ing Sekolah Tentara lan ing sekolah seni [[Mount Carmel College]], [[Bangalore]].
Panata Busana [[Wendell Rodricks]], milih piyambakipun ingkang dados model ing pungkasan panunjukkan [[2007]] ing Fashion Week. Sapanunggalipun punika Anuskha dados model ing Whisper, Silk & Shine and Fiat Palio.
Anuskha piyambak nate main filem ing filem [[Aditya Chopra]] ingkang gadhahi asma [[Rab Ne Bana Di Jodi]]. Ing filem punika sapanunggalipun Anuskha wonten aktor [[Shahrukh Khan]], [[Vinay Patak]], lan [[Kajol Devgan]]<ref>{{en}}[http://nikadon.com/anushka-sharma-biography/ nikadon.com](dipuntingali tanggal 3 September 2011)</ref>
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Modhèl]]
[[Kategori:Aktris India]]
 
 
{{stub}}
11.296

besutan