Papua: Béda antara owahan

33 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(replaced: Uga Pirsani → Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
| ([[WIT]])
|}
[[FileGambar:Fishing_boats_on_Biak.jpg|thumb|290px|Propinsi Papua]]
[[FileGambar:IndonesiaPapua.png|thumb|290px|'''Ijo''' = Propinsi Papua]]
'''Propinsi Papua''' iku katata jroning 26 kabupatèn lan 1 kutha. [[Kutha krajan]]né ya iku [[Jayapura]], kutha-kutha liyané: [[Merauke]] lan liyané.
 
== Pranala njaba ==
 
* {{id}} [http://www.papua.go.id/ Situs resmi]
* {{id}} [http://www.irja.org/index2.shtml Online Library Papua, Irian Jaya]
* {{id}} [http://ropbd.papua.go.id Situs Asset Papua]
* {{id}} [http://www.papuaweb.org/ PapuaWeb]
* {{id}} [http://www.papuaweb.org/goi/pp/peta-hr.gif Peta yang menunjukkan ketiga propinsi baru]
 
{{Papua}}
{{Propinsi Indonésia}}
{{Stub}}
 
[[Kategori:Géografi Indonésia]]
[[Kategori:Propinsi Indonésia]]
[[Kategori:Papua]]
 
 
{{Stub}}
11.296

besutan