Aaron Kwok: Béda antara owahan

20 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎top: replaced: film → filem (8))
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
}}
 
'''Aaron Kwok Fu-Shing''' ([[Hanzi tradisional]]: 郭富城; Kantonis: Gwok3 Fu3 Sing4, Pinyin: Guō Fùchéng; {{lahirmati||26|10|1965}}) ya iku [[penyanyi]] lan [[aktor]] filem saka [[Hong Kong]]. Aaron Kwok déning médhia dikategorikaké bebarengn karo [[Jacky Cheung]], [[Andy Lau]] lan [[Leon Lai]] dadi "''4 Raja Langit Hong Kong''".<ref name="Aaron Kwok 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/chinese/a/aaron_kwok Biografi Aaron Kwok] dipununduh tanggal 8 Agustus 2011</ref>
Asalé bapaké ngarepaké supaya Aaron bisa nyambut gawé ing parusahan perhiasan
kulawargané kang dijenengi King Fook Gold & Jewellery Co. Ltd.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ananging ing taun [[1984]], Aaron Kwok malah nggabung karo klompok pelatihan dansa ing perusahaan perfileman kondhang kang jenengé HK-TVB,
 
Penampilan kaping pisanané, bisa dideleng nalika taun [[1988]] ning filem kang judulé ''THE BIG HEAT''.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Dheweké dadi [[penyanyi]] kondhang kang wis menangaké atusan panghargaan musik,
ora namung iku, dheweké uga wis mainaké luwih saka 200 konser awit dheweké njegur ning dunya hiburan,
nalika konseré tiketé mau entek didol, wiwit nalika konser ning [[Hong Kong]], [[China]] lan nagara-nagara liyané.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Dheweké aktif uga dadi pembalap amatir lan kolektor mobil sport.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Dheweké tau meluni ajang lomba balapan Ferrari F355 ning Makau Grand Prix,
nalika ngeramekaké salah sijining acara amal kampus.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Pengalaman balapan liyané ya iku nalika Piala Asia Porsche Carrera, dheweké migunakaké mobil tipe Porsche 911 GT3.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
kaloroné ketemu ing set penggawéan video klip Aaron kang dibintangi Ling.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Ing dina Kamis, tanggal 01 April 2010, Zhang Ziyi lan aktor Hong Kong Aaron Kwok arep dipasangké ing filem anyaré arahané sutradara [[Gu Changwei]].<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Film anduweni kang judulé ''THE ERA OF MAGIC'' iki lan meranaké pasangan kang anduweni lelara [[AIDS]].<ref name="Aaron Kwok 2">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/chinese/a/aaron_kwok/berita Zhang Ziyi - Aaron Kwok Jadi Pasangan Pengidap AIDS] dipununduh tanggal 8 Agustus 2011</ref>
 
Film iki dijukut saka novel kang ceritané cinta tragis 2 penderita AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
 
Bojone Gu, aktris [[Jiang Wenli]] dicasting kanggo pemeran pembantu.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
pirang bintang liyané kang ndukung filem iki, [[Pu Cunxin]], [[Cai Guoqing]],
[[Li Xuejian]] lan [[Li Danyang]], kabèh mau dadi ambassador kampanye anti-AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
== Cathetan suku ==
11.291

besutan