Zathura: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(replaced: film → filem (6))
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
Dolanan piyambak wiwitipun remenaken, kunci dipunpasang lan neken tombol. Mangke wonten kartu ingkang medal saking dolanan punika lan dados instruksi. Ananging yèn dolanan punika dipunlanggar, mangke wonten prastawa ingkang saged ngancam kekalih piyabak.
Kekalihipun pungkasan wonten ing jobo angkasa, uga usaha kados saged pungkasanipun dolanan punika, amargi dolanan punika bebayani.
Film Zathura piyambak dipunsutradarai déning [[Jon Favreau]].<ref>{{id}}[http://www.kapanlagi.com/film/internasional/zathura-kisah-seru-papan-mainan-luar-angkasa.html www.kapanlagi.com](dipuntingali tanggal 1 September 2011)</ref>
== Profil saking Film Zathura ==
Profil ing filem Zathura piyambak inggih punika:
* Aktor lan Atris ing filem Zathura:
# [[Tim Robins]]
# [[Kristen Steward]]
# [[Jonah Bobo]] dados Danny
# [[Josh Hutcherson]]
* Sutradara:
[[Jon Favreau]]
* Jenising filem:
Fantasi
* Produksi déning:
[[Columbia Pictures]]
* Durasi filem: [[113]] [[menit]]<ref>{{id}}[http://www.21cineplex.com/zathura-a-space-adventure,movie,1352.htm www.21cineplex.com](dipuntingali tanggal 1 September 2011)</ref>
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Filem]]
 
 
{{stub}}
11.331

besutan