Wiyosan Gusti Yesus Miturut Lukas: Béda antara owahan

busak "bali menyang"
(→‎top: éjaan using AWB)
(busak "bali menyang")
 
Sawisé umur wolung dina, Sang Bayi nuli ditetaki, lan ditetepaké asmané: Yésus, ya iku jeneng sing dingandikakaké malaékat marang Dèwi Maria, sadurungé ngandheg Sang Bayi mau.
 
==Bali Menyang==
* [[Natal]]
 
[[Kategori:Kristen]]
352.737

besutan