Aleksandr Pushkin: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-Delengen uga +Uga delengen))
* ''Pushkin: a biography'' London: HarperCollins, 2002. ISBN 0-00-215084-0 (èdhisi AS: New York: Knopf, 2003 ISBN 1-4000-4110-4)
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Bebungah Pushkin]]
M.I.P. Company http://www.mipco.com nerbitaké Secret Journal nalika taun 1986. Kawit iku diterbitaké ing 24 nagara. Nalika taun 2006 èdhisi dwi-basa Rusia-Inggris diterbitaké ing St. Peterburg, Rusia déning Retro Publishing House http://www.retropublishing.com
352.737

besutan