Akihito: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPirsani ugi\b +Ugi pirsani)
(→‎Pirsani ugi: ganti kat using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPirsani ugi\b +Ugi pirsani))
Era pamaréntahanipun dipunarani "[[Heisei]]".
 
== PirsaniUgi ugipirsani ==
* [[Kaisar Jepang]]
 
352.737

besutan