Basa Sundha: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
Dialek Basa Sundha uga akèh, miwiti saka dhialèk Sundha Banten, nganthi dhialèk Sundha ing Jawa Tengah, piwates ing Bantarkawung, Brebes lan diwatesi basa ing Kali Pemali, sing mula kecampur karo [[Basa Jawa]]. Nanging basa baku sing bisa ditampa déning sakabèhé penutur Basa Sundha sing asalé saka dhialèk kutha [[Bandung]], utawa kerep disebut '''basa sakola''' jaman mbiyèn.
 
== DelengenUga ugadelengen ==
 
* [[Aksara Sundha]]
348.872

besutan