Karangdawa, Klathèn: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
# [[Tumpukan, Karangdawa, Klathèn|Tumpukan]]
 
==DelengenUga ugadelengen==
* [[Kabupatèn Klathèn]]
 
352.737

besutan