Kulawarga basa Malayu-Polinésia: Béda antara owahan

c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
* nrapaké dwipurwa (pangambalan kabèh utawa pérangan tembung) kanggo negesaké manéka ancas: palemahan teges, pangambalan, pangembangan teges, karaméan, lan liya-liyané.
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Basa Melayo-Polinesia Inti]]
* [[Basa-basa Malayo-Polinesia Tengah-Wétan]]
348.872

besutan