Kabupatèn Purwareja: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
Buddha -> Buda (éjaan baku), replaced: Buddha → Buda
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(Buddha -> Buda (éjaan baku), replaced: Buddha → Buda)
<tr><td>[[Padunung]] <br />&nbsp;- Total: <br />&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br /> +/- 709.000 (2003) <br /> +/- 685 / km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[wong Jawa]]</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td>[[Kajawèn]], [[Islam]], [[Protestan]], [[Katulik]], [[Hindhu]] lan [[BuddhaBuda]]</td></tr>
<tr><td>Basa:</td><td> [[Basa Jawa]] lan [[Basa Indonésia]]</td></tr>
</table>
{{Kabupatèn Purwareja}}
{{Jawa Tengah}}
{{indo-geo-stub}}
 
[[Kategori:Kabupatèn ing Jawa Tengah|Purwareja]]
[[Kategori:Kabupatèn Purwareja]]
 
 
{{indo-geo-stub}}
352.737

besutan