Samudra Atlantika: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
(→‎Pelabuhan: éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
[[Terusan Kiel]] lan [[Terusan Saint Lawrence]] iku rong jalur banyu sing wigati.
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Samudra Pasifik]]
 
348.872

besutan