Segara Adriatik: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
Pesisir kulon ya iku [[Italia]], lan pesisir wétan ana sawetara nagara, ya iku, [[Slovenia]], [[Kroasia]], [[Bosnia-Herzegovina]], [[Montenegro]], lan [[Albania]].
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Daftar pulo ing Adriatik]]
 
352.737

besutan