Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
Titik umob dipengaruhi uga déning tekanan [[udara]], tegesé saya gedhé tekanan udara saya dhuwur titik umobé zat cair kasebut. Ing tekanan lan temperatur udara standar(76 cmHg, 25 °C) titik umob banyu ya iku 100 °C
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[Titik lebur]]
* [[Titik beku]]
348.872

besutan