Victoria saking Britania Raya: Béda antara owahan

c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPirsani ugi\b +Ugi pirsani)
(ganti kat, replaced: dipun → dipun (2), Rusia → Ruslan, Russia → Ruslan)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPirsani ugi\b +Ugi pirsani))
Éwadéné dipunbaptisaken kanthi asma Alexandrina Victoria, wiwit miyos panjenenganipun sacara resmi dipunsebat ''Ingkang Mminulya Putri Victoria saking Kent''.
 
== PirsaniUgi ugipirsani ==
{{wikiquote}}
{{Commons|Victoria of the United Kingdom}}
352.737

besutan