Wa Ode Wulan Ratna: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPirsani ugi\b +Ugi pirsani)
c (Bot: Ngganti katégori Sastrawan Indonesia karo Sastrawan Indonésia)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPirsani ugi\b +Ugi pirsani))
* Sastrawan kapilih wonten ing Ubud Writers & Readers Festiva
 
== PirsaniUgi ugipirsani ==
 
* [[Kusala Sastra Khatulistiwa]]
351.333

besutan