Drona: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen))
[[Poerbatjaraka]], salah satunggalipun ahli purbakala, naté nyerat bilih Drona punika kadhang-kala dipunsebat [[Agastya]]. Pangiran punika dipunpendhet saking asma ''Kumbayana'' ingkang caket kaliyan asma ''kumbha sambhava'', asma sanés Kumbayana..
 
== Delengen Uga delengen ==
* [[Dronaparwa]]
* [[Mahabharata]]
352.737

besutan