Paraceratherium: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen)
c (→‎top: kewan, kèwan -> kéwan using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen Uga\b +Uga delengen))
{{reflist}}
 
==Delengen Uga delengen==
* [http://dsc.discovery.com/convergence/beasts/photo/photo2/slide_05.html Indricotherium]
* [http://dsc.discovery.com/convergence/beasts/know/fortelius.html Discovery Channel - Answers from Dr. Mikael Fortelius]
352.737

besutan