Wyoming: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
Kutha krajan nagara bagéyan Wyoming ya iku kutha [[Cheyenne, Wyoming|Cheyenne]].
 
== ReferensiRujukan ==
{{reflist|2}}
 
352.737

besutan