Klaas-Jan Huntelaar: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: nduwèni → duwé (2)
(→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
(éjaan, replaced: nduwèni → duwé (2))
|dateofbirth = {{Birth date and age|df=yes|1983|8|12}}
|cityofbirth = [[Bronckhorst|Voor-Drempt]], [[Achterhoek]]
|countryofbirth = [[WalandaNèderlan]]
|height = {{height|m=1.86}}
|position = [[Panyerang]]
|years8 = 2010—''kini''|clubs8 = [[FC Schalke 04|Schalke 04]]|caps8 = 27|goals8 = 12
|nationalyears1 = 2004—2006|nationalyears2 = 2006—''kini''
|nationalteam1 = {{timnas|U-21 WalandaNèderlan|WalandaNèderlan U-21}}|nationalteam2 = {{timnas|WalandaNèderlan}}
|nationalcaps1 = 20|nationalgoals1 = 18|nationalcaps2 = 46|nationalgoals2 = 28
|pcupdate = 10 September 2011, 23.00 (UTC)
|ntupdate = 9 September 2011, 22.00 (UTC)
}}
'''Klaas-Jan Huntelaar''' ({{lahirmati|[[Drempt]], [[WalandaNèderlan]]|12|8|1983}}) iku pamain [[bal-balan]] saka [[Walanda]] kang main minangka dadai panyerang ing klub [[AC Milan]] lan panjenengané uga main ing Tim Nasional Walanda.
 
Panjenengané jeneng parapan ya iku '''"The Hunter"''', kang nduwèniduwé arti ''pemburu'', karana nduwèniduwé kaahlian ing ngolah [[bal]] ing laladan [[kotak]] penalti musuh, utawa asring kasebut déning parapan jeneng ('''Huntelaar''' dadi '''Hunter''').
 
== Pranala njaba ==
{{CommonscatCommons category|Klaas-Jan Huntelaar}}
* {{PSFIFA|184615}}
 
{{Tim nasional Euro 2008 WalandaNèderlan}}
 
[[Kategori:Lair 1983]]
351.333

besutan