Klaas-Jan Huntelaar

Klaas-Jan Huntelaar (lair ing Drempt, Nèderlan, 12 Agustus 1983; umur 37 taun) iku juru main bal-balan saka Walanda kang main minangka dadai panyerang ing klub AC Milan lan panjenengané uga main ing Tim Nasional Walanda.

Klaas-Jan Huntelaar
Klaas-Jan Huntelaar (2017).jpg
Katerangan priangga
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)
Posisi main Panyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Ajax Amsterdam
Angka 25
Karir nom
1988—1994 VV H. en K.
1994—2000 De Graafschap
2000—2002 PSV Eindhoven
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002—2004 PSV 1 (0)
2003De Graafschap (silih) 9 (0)
2003—2004AGOVV (silih) 35 (26)
2004—2006 Heerenveen 46 (33)
2006—2009 Ajax 92 (76)
2009 Real Madrid 20 (8)
2009—2010 Milan 25 (7)
2010—2017 Schalke 04 27 (12)
2017—saiki Ajax Amsterdam
Tim nasional
2004—2006 U-21 Nèderlan 20 (18)
2006—2016 Walanda 46 (28)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23 Nopèmber 2020, 20.10 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23 Nopèmber 2020, 20.10 (UTC)

Panjenengané jeneng parapan ya iku "The Hunter", kang duwé arti pemburu, amarga duwé kaahlian ing ngolah bal ing laladan kotak penalti musuh, utawa sok diarani déning parapan jeneng (Huntelaar dadi Hunter).

Jroning AngkaBesut

KlubBesut

Panampilan lan gol adhedhasar klub, mangsa lan kompetisi
Klub Mangsa Liga Piyala Bawana Liyané Gunggung
Dhivisi Panampilan Gol Panampilan Gol Panampilan Gol Panampilan Gol Panampilan Gol
PSV 2002–03 Eredivisie 1 0 0 0 0 0 1 0
De Graafschap 2002–03 Eredivisie 9 0 1 0 10 0
AGOVV 2003–04 Eerste Divisie 35 26 2 1 37 27
Heerenveen 2004–05 Eredivisie 31 16 1 0 7 3 39 19
2005–06 Eredivisie 15 17 1 1 6 2 22 20
Gunggung 46 33 2 1 13 5 61 39
Ajax 2005–06 Eredivisie 16 16 3 5 2 1 4 2 25 24
2006–07 Eredivisie 32 21 6 4 9 9 4 2 51 36
2007–08 Eredivisie 34 33 2 1 4 2 5 0 45 36
2008–09 Eredivisie 10 6 1 1 4 2 15 9
Gunggung 92 76 12 11 19 14 13 4 136 105
Real Madrid 2008–09 La Liga 20 8 0 0 0 0 20 8
Milan 2009–10 Serie A 25 7 2 0 3 0 30 7
Schalke 04 2010–11 Bundesliga 24 8 3 2 8 3 35 13
2011–12 Bundesliga 32 29 3 5 12 14 1 0 48 48
2012–13 Bundesliga 26 10 2 2 7 4 35 16
2013–14 Bundesliga 18 12 1 1 2 1 21 14
2014–15 Bundesliga 28 9 1 0 8 5 37 14
2015–16 Bundesliga 31 12 2 1 7 3 40 16
2016–17 Bundesliga 16 2 3 2 5 1 24 5
Gunggung 175 82 15 13 49 31 1 0 240 126
Ajax 2017–18 Eredivisie 28 13 1 0 3 0 32 13
2018–19 Eredivisie 28 16 4 3 11 4 43 23
2019–20 Eredivisie 18 9 4 0 10 1 32 10
2020–21 Eredivisie 5 2 0 0 1 0 6 2
Gunggung 79 40 9 3 25 5 113 48
Gunggung ing Ajax 171 116 21 14 44 19 13 4 249 153
Gunggung karir 482 272 44 29 109 55 14 4 648 360

NagaraBesut

Appearances and goals by national team and year
Tim nasional Taun Panampilan Gol
Walanda 2006 4 2
2007 5 1
2008 9 7
2009 11 4
2010 12 11
2011 8 5
2012 10 4
2013 1 0
2014 9 4
2015 7 4
Gunggung 76 42

Gol InternasionalBesut

Dhaptar gol internasional déning Klaas-Jan Huntelaar
Gol Tanggal Papan Mungsuh Sekor Asil Kompetisi
1 16 Agustus 2006 Lansdowne Road, Dublin, Ireland   Irlandia 1–0 4–0 Kekancan
2 3–0
3 17 Oktober 2007 Stadhion Philips, Eindhoven, Walanda   Slovénia 2–0 2–0 UEFA Euro 2008 Qualifying
4 6 Fèbruari 2008 Stadhion Poljud, Split, Kroasia   Kroasia 2–0 3–0 Kekancan
5 26 Maret 2008 Stadhion Ernst Happel, Vienna, Austria   Ostenrik 1–3 4–3 Kekancan
6 4–3
7 24 Mèi 2008 De Kuip, Rotterdam, Walanda   Ukraina 2–0 3–0 Kekancan
8 17 Juni 2008 Stade de Suisse, Bern, Switzerland   Rumeni 1–0 2–0 UEFA Euro 2008
9 6 Sèptèmber 2008 Philips Stadion, Eindhoven, Netherlands   Ostrali 1–0 1–2 Kekancan
10 11 Oktober 2008 De Kuip, Rotterdam, Walanda   Èslan 2–0 2–0 Kuwalifikasi Piyala Donya 2010
11 11 Fèbruari 2009 Stade 7 November, Radès, Tunisia Tunis 1–0 1–1 Kekancan
12 28 Maret 2009 Amsterdam Arena, Amsterdam, Walanda   Sekotlan 1–0 3–0 Kuwalifikasi Piyala Donya 2010
13 1 April 2009 Amsterdam Arena, Amsterdam, Walanda Makèdhon 2–0 4–0 Kuwalifikasi Piyala Donya 2010
14 5 Sèptèmber 2009 De Grolsch Veste, Enschede, Walanda   Jepang 3–0 3–0 Kekancan
15 3 Maret 2010 Amsterdam Arena, Amsterdam, Walanda   Amérika Sarékat 2–0 2–1 Kekancan
16 24 Juni 2010 Cape Town Stadium, Afrika Kidul   Cameroon 2–1 2–1 Piyala Donya 2010
17 3 Sèptèmber 2010 Stadio Olimpico, Serravalle, San Marino   San Marino 2–0 5–0 Kuwalifikasi Euro 2012
18 3–0
19 4–0
20 7 Sèptèmber 2010 De Kuip, Rotterdam, Walanda   Finlan 1–0 2–1 Kuwalifikasi Euro 2012
21 2–0
22 8 Oktober 2010 Stadhio Zimbru, Chişinău, Moldova   Moldova 1–0 1–0 Kuwalifikasi Euro 2012
23 12 Oktober 2010 Amsterdam Arena, Amsterdam, Walanda   Swèdhen 1–0 4–1 Kuwalifikasi Euro 2012
24 3–0
25 17 Novèmber 2010 Amsterdam Arena, Amsterdam, Walanda   Turki 1–0 1–0 Kekancan
26 9 Fèbruari 2011 Stadhion Philips , Eindhoven, Walanda   Ostenrik 2–0 3–1 Kekancan
27 2 Sèptèmber 2011 Philips Stadion, Eindhoven, Walanda   San Marino 5–0 11–0 Kuwalifikasi Euro 2012
28 8–0
29 7 Oktober 2011 De Kuip, Rotterdam, Walanda   Moldova 1–0 1–0 Kuwalifikasi Euro 2012
30 11 Oktober 2011 Stadhion Råsunda, Solna, Sweden   Swèdhen 1–1 2–3 Kuwalifikasi Euro 2012
31 29 Fèbruari 2012 Stadhion Wembley, London, Inggris   Inggris 2–0 3–2 Kuwalifikasi Euro 2012
32 15 Agustus 2012 Stadhion King Baudouin, Brussels, Bèlgia   Bèlgi 2–1 2–4 Kekancan
33 12 Sèptèmber 2012 Ferenc Puskás Stadium, Budapest, Hungary   Honggari 4–1 4–1 Kuwalifikasi Piyala Donya 2014
34 12 Oktober 2012 De Kuip, Rotterdam, Walanda   Andorra 2–0 3–0 Kuwalifikasi Piyala Donya 2014
35 29 Juni 2014 Estádio Castelão, Fortaleza, Brazil   Mèksiko 2–1 2–1 Piyala Donya 2014
36 10 Oktober 2014 Amsterdam Arena, Amsterdam, Walanda   Kazakhstan 1–1 3–1 Kuwalifikasi Euro 2016
37 16 Novèmber 2014 Amsterdam Arena, Amsterdam, Walanda   Latvia 3–0 6–0 Kuwalifikasi Euro 2016
38 6–0
39 28 Maret 2015 Amsterdam Arena, Amsterdam, Walanda   Turki 1–1 1–1 Kuwalifikasi Euro 2016
40 5 Juni 2015 Amsterdam Arena, Amsterdam, Walanda   Amérika Sarékat 1–0 3–4 Friendly
41 2–1
42 13 Oktober 2015 Amsterdam Arena, Amsterdam, Walanda   Républik Céko 1–3 2–3 Kuwalifikasi Euro 2016

Pranala njabaBesut

Cithakan:Tim nasional Euro 2008 Nèderlan