Tuduhaké menu pokok

Tim nasional bal-balan Walanda iku tim bal-balan sing makili Walanda ing tetandhingan internasional. Walanda ing sasi Mèi 2006 duwé peringkat katelu ing donya miturut Fédération Internationale de Football Association. Tim iki wis menangaké Piala Éropah 1988 lan muncul ing rong final Piala Donya FIFA ing taun 1974 lan 1978.

Rekor Piala DonyaBesut

Tahun Hasil Menang Kalah Seri Gol Klebon
1930 Ora mèlu
1934 Babak 1 0 1 0 2 3
1938 Babak 1 0 1 0 0 3
1950 Ora mèlu
1954 Ora mèlu
1958 Ora lolos kualifikasi
1962 Ora lolos kualifikasi
1966 Ora lolos kualifikasi
1970 Ora lolos kualifikasi
1974 Final (Nomer loro) 5 1 1 15 3
1978 Final (Nomer loro) 3 2 2 15 10
1982 Ora lolos kualifikasi
1986 Ora lolos kualifikasi
1990 Babak 2 0 1 3 3 4
1994 Babak perempat final 3 2 0 8 6
1998 Semi final (Tempat keempat) 3 2 2 13 7
2002 Ora lolos kualifikasi
2006 Babak 2 2 1 1 3 2
Total 16 11 9 59 38

Rekor Piala ÉropahBesut

Pemain kondhangBesut

ManajerBesut

Skuad Piala Donya 2006Besut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut