Tuduhaké menu pokok

Philips Sport Vereniging, dikenal kanthi jênêng PSV utawa PSV Eindhoven, ya iku klub ulah raga saka Eindhoven, Walanda kang kakênal saka cabang bal-balan.

PSV Eindhoven
Logo PSV Eindhoven
Jeneng dawa Philips Sport Vereniging NV
Paraban Boeren (Petani)
Rood-witten (Merah-putih)
Red White Army (wadyabala merah-putih)
Yasa 31 Agustus 1913
Stadhiyon Stadion Philips
Eindhoven, Brabant Utara, Nèderlan
Momotan 35.000[1][2]
Mantri Peter Swinkels
Mènèjer Dick Advocaat
Liga Eredivisie
2011–12 ke-3, Eredivisie
Kandhang
Njaban
Current season

PSV ya iku saka telu klub bal-balan gedhé dhéwé ana ing Walanda, liyané ya iku Ajax Amsterdam lan Feyenoord Rotterdam. Klub iki duwé jejuluk Boeren (basa Walanda: "wong tani") marga saka laladan provinsi.

GelarBesut

NasionalBesut

  • Eredivisie
    • Juara (21): 1928–1929, 1934–1935, 1950–1951, 1962–1963, 1974–1975, 1975–1976, 1977–1978, 1985–1986, 1986–1987, 1987–1988, 1988–1989, 1990–1991, 1991–1992, 1996–1997, 1999–00, 2000–2001, 2002–2003, 2004–2005, 2005–2006, 2006–2007, 2007–2008, 2014-2015, 2015-2016, 2017-2018
  • Piala KNVB
    • Juara (9): 1949–1950, 1973–1974, 1975–1976, 1987–1988, 1988–1989, 1989–1990, 1995–1996, 2004–2005, 2011-2012
  • Piala Johan Cruijff
    • Juara (8): 1991–1992, 1995–1996, 1996–1997, 1997–1998, 1999–2000, 2000–2001, 2002–2003, 2008–2009

InternasionalBesut

Mbotên resmiBesut

Pratélan pemainBesut

Skuat utamaBesut

Per 10 Juli 2012.

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1   GK Przemysław Tytoń
2   DF Stanislav Manolev
3   DF Wilfred Bouma
4   DF Marcelo
5   DF Erik Pieters
6   MF Mark van Bommel (kapten)
7   FW Ola Toivonen
8   MF Kevin Strootman
9   FW Tim Matavž
10   MF Georginio Wijnaldum
11   FW Jeremain Lens
No. Pos. Jeneng
13   MF Atiba Hutchinson
14   FW Dries Mertens
18   DF Timothy Derijck
19   DF Jetro Willems
21   GK Boy Waterman
22   FW Memphis Depay
23   MF Orlando Engelaar
24   MF Marcel Ritzmaier
25   DF Mathias Jørgensen
29   FW Jürgen Locadia
31   GK Ruud Swinkels

DisilihakéBesut

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
17   DF Abel Tamata (ke Roda JC Kerkrade)
41   GK Jeroen Zoet (ke RKC Waalwijk)

DipensiunakéBesut

  • 12 – Pendukung klub (juru main kaping 12)
  • 99Phoxy (maskot)

PSV MudaBesut

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
  GK Benjamin van Leer
  FW Gianluca Maria
  DF Imad Najah
  DF Jetro Willems
  FW Jurgen Locadia
  DF Maikel Verkoelen
  FW Memphis Depay
  GK Nigel Bertrams
  FW Oussama Tannane
No. Pos. Jeneng
  MF Peter van Ooijen
  DF Raoul Esseboom
  DF Robert Guerain
  MF Marcel Ritzmaier
  MF Jason Bourdouxhe
  DF Marco Ospitalieri
  DF Stefano Marzo
  FW Ruben Bentancourt

Cathêtan SikilBesut

Pranala njabaBesut