Tuduhaké menu pokok

Olympique Lyonnais ya iku siji klub bal-balan Prancis kang markasé ana ing Lyon, Perancis. Klub iki main ana ing Ligue 1. Diadhêkaké ana ing taun 1899 ing kutha Chauses kang mlebu ing wewengkon Lyon, departemen Rhone. Olympique Lyonnais sapréné kaduduané ing kutha Lyon, Prancis selatan. Olympique Lyonnais ya iku siji klub tuwa dhéwé lan paling sukses ing Prancis.

Lyon
Jeneng dawaOlympique Lyonnais
ParabanBocah-bocah (Les Gones)
Yasa1899; 120 taun kapungkur (1899)
StadhiyonParc Olympique Lyonnais
Momotan59,186
BakuJean-Michel Aulas
MantriJean-Michel Aulas
MènèjerBruno Génésio
LigaLigue 1
2015–16Ligue 1, ke-2
Sana jaringanKaca tepas klUb
Kandhang
Njaban
Katelu
Current season

PréstasiBesut

Pratélan pemainBesut

Skuat utamaBesut

Per 10 Juli 2012.

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1   GK Hugo Lloris
3   DF Cris (kapten)
4 Cithakan:Country data BFA DF Bakary Koné
5   DF Dejan Lovren
6   MF Kim Källström
7   MF Clément Grenier
8   MF Yoann Gourcuff
9   FW Lisandro López
10   FW Alexandre Lacazette
11   MF Michel Bastos
12   MF Jordan Ferri
13   DF Anthony Réveillère
14   DF Mouhamadou Dabo
15   MF Gueïda Fofana
16   GK Jérémy Frick
No. Pos. Jeneng
18   FW Bafétimbi Gomis
19   FW Jimmy Briand
20   DF Aly Cissokho
21   MF Maxime Gonalons
22   MF Sidy Koné
23   DF Samuel Umtiti
24   MF Jérémy Pied
25   FW Yassine Benzia
28   MF Enzo Reale
30   GK Rémy Vercoutre
34   FW Harry Novillo
40   GK Anthony Lopes
45   GK Mathieu Gorgelin
46   DF Loïc Abenzoar
51 Cithakan:Country data GUI FW Mohammed Lamine Yattara

DisilihakéBesut

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
  GK Théo Defourny (ke FC Rouen)

CadanganBesut

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
31   MF Saïd Mehamha
32   FW Grégoire Puel
36   DF Sébastien Faure
37   DF Thomas Fontaine
40   GK Antony Lopes
41   MF Maxime Blanc
43   DF Samuel Umtiti
No. Pos. Jeneng
44   DF Ousmane N'Diaye
45   GK Mathieu Gorgelin
47   MF Rachid Ghezzal
48   MF Enzo Reale
49   MF Jordan Ferri
50   MF Ali Touncara

CathêtanBesut

  • Cathetan 1: miturut situs resmi klub, mereka luwih migunakaké 1950 katimbang 1899.[1]

Cathêtan SikilBesut

  1. "History". OLWeb.fr. Dijupuk 2011-6-20.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njabaBesut