Tuduhaké menu pokok

Paris Saint-Germain Football Club utawa kang dikenal kanthi jênêng PSG ya iku sawijining klub bal-balan Perancis kang main ana ing Ligue 1, Perancis. Markasé ana ing Paris, Perancis. Klub iki diadhêkaké ana ing taun 1970.

Paris Saint-Germain
Jeneng dawa Paris Saint-Germain Football Club
Paraban PSG, Paris SG,
Biru dan merah (Les Rouge-et-Bleu),
Para Paris (Les Parisiens)
Yasa 12 Agustus 1970
Stadhiyon Stadion Parc des Princes,
Paris, Prancis
Momotan 48.713
Baku Otoritas Investasi Qatar
Présidhèn Nasser Al-Khelaifi
Manajer Unai Emery
Liga Ligue 1
2015–16 ke-1, Ligue 1
Sana jaringan Kaca tepas klUb
Kandhang
Njaban

Wiwit Fèbruari 2013 David Beckham gabung marang tim iki lan dikontrak dugi 5 wulan lan gajinipun disumbangaké kanggé amal.[1]

PrestasiBesut

Pratélan pemainBesut

Skuat utamaBesut

Per 14 Fèbruari 2013.[2]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1   GK Nicolas Douchez
2   DF Thiago Silva (kapten)
3   DF Mamadou Sakho
5   DF Siaka Tiéné
6   DF Zoumana Camara
9   MF Paul Pogba
10   FW Zlatan Ibrahimovic
11   FW Lionel Messi
13   DF Alex
14   MF Blaise Matuidi
16   GK Alphonse Aréola
17   DF Maxwell
No. Pos. Jeneng
19   FW Kévin Gameiro
20   MF Clément Chantôme
22   DF Sylvain Armand
23   DF Gregory van der Wiel
24   MF Marco Verratti
26   DF Christophe Jallet
27   MF Javier Pastore
28   MF Thiago Motta
29   MF Lucas Moura
30   GK Salvatore Sirigu
32   MF David Beckham
40   GK Ronan Le Crom

DisilehakéBesut

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng

Cathêtan SikilBesut

Pranala njabaBesut

Cithakan:Ligue 1

Anggota G-14

  Ajax |   Arsenal |   FC Barcelona |   Bayer Leverkusen |   Bayern Munich

  Borussia Dortmund |   PSV Eindhoven |   Internazionale |   Juventus

  Liverpool |   Manchester United |   AC Milan |   Lyon |   Marseille

  Paris Saint-Germain |   FC Porto |   Real Madrid |   Valencia