Tuduhaké menu pokok

André Ooijer iku sawijining juru main bal-balan Walanda. André Antonius Maria Ooijer (Pocapan ing basa Walanda: [ˈoːi.jər]; (lair ing Amsterdam, Nèderlan, 11 Juli 1974; umur 45 taun) ya iku juru main bal-balan saka tim tim nasional bal-balan Walanda) kang duwé dedeg awak 184 cm uga main kanggo PSV Eindhoven. Panjenengane uha mbela tim Walanda ing Piala Donya 1998 lan Piala Donya 2006.

André Ooijer
Ooijer Oranje.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa André Antonius Maria Ooijer
Dhuwur 1.84 m (6 ft 12 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Ajax Amsterdam
Angka 13
Karir nom
1979–19??
19??–1986
1986–1994
SDW
SDZ
Ajax Amsterdam
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1994–1995
1995–1997
1997–2006
2006–2009
2009–2010
2010-
FC Volendam
Roda JC
PSV Eindhoven
Blackburn Rovers
PSV Eindhoven
Ajax Amsterdam
032 0(4)
075 0(9)
192 (19)
079 0(2)
000 0(0)
Tim nasional
1998– Nèderlan 051 0(3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:46, 3 Mèi 2009 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23:09, 10 Juni 2009 (UTC)

Pranala njabaBesut


Cithakan:Skuat PD2010 Nèderlan

Cithakan:Tim nasional Euro 2008 Nèderlan