Blackburn Rovers F.C.

Blackburn Rovers Football Club inggih punika sebuah tim bal-balan Inggris ing wanci punika ing Football League Championship. Bermarkas ing Blackburn, Inggris. Dipundiriaken taun 1875.

Ewood Park Kandhang Blackburn rovers
Blackburn Rovers
Barkas:Blackburn Rovers.svg
Jeneng dawaBlackburn Rovers Football Club
ParabanRovers, Blue and Whites, The Riversiders[1]
Yasa1875; 146 taun kapungkur (1875)
StadhiyonEwood Park, Blackburn, Lancashire
Momotan31.367
BakuVenky's London Limited
Mantrikosong
MènèjerSekotlan Steve Kean
LigaFootball League Championship
2011–12ke-19, Liga Utama Inggris
(degradasi)
Sana jaringanKaca tepas klUb
Kandhang
Njaban
Katelu
Current season

SkuatBesut

Tim utamaBesut

Per 31 Agustus 2011.[2]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1   GK Paul Robinson
3   DF Martin Olsson
5   DF Gaël Givet
8   MF David Dunn
9   FW Anthony Modeste
10   MF Mauro Formica
11   MF Vince Grella
12   MF Morten Gamst Pedersen
13   GK Mark Bunn
14   MF Radosav Petrović
15   MF Steven N'Zonzi
16   DF Scott Dann
18   DF Bradley Orr
20   FW Rubén Rochina
No. Pos. Jeneng
21   MF Marcus Olsson
22   FW Nick Blackman
23   MF Junior Hoilett
24   FW Yakubu
25   FW David Goodwillie
29   MF Simon Vukčević
31   DF Grant Hanley
32   DF Bruno Ribeiro
34   GK Jake Kean
35   MF Jason Lowe
36   MF Amine Linganzi
38   DF Myles Anderson
39   DF Adam Henley
40   MF Robbie Cotton

DipunpinjamakenBesut

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
19   FW Jordan Slew (ke Stevenage sampai akir mangsa 2011-2012)
33   DF Josh Morris (ke Yeovil Town sampai akir mangsa 2011-2012)
37   FW Zac Aley (ke Macclesfield Town sampai akir mangsa 2011-2012)
No. Pos. Jeneng
  FW Micah Evans (ke Accrington Stanley sampai akir mangsa 2011-2012)
  FW Filip Pivkovski (ke FC Nordsjælland sampai akir mangsa 2011-2012)

Tim cadanganBesut

Per 24 Juli 2011.[3]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
  MF Hérold Goulon
  MF Darragh Lenihan
  FW Timothy Payne
  DF Anthony O'Connor
  DF Jackson Ramm
No. Pos. Jeneng
  DF Matthew Pearson
  MF James Knowles
  FW Jamie Maclaren
  FW Osayamen Osawe
  GK Sebastian Usai
  • saged main kanggé tim utama.

AkademiBesut

Per 24 Juli 2011.[4]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
  GK Christopher Dilo
  GK Matthew Urwin
  DF Bradley Mason
  DF Cameron Lindsay
  DF Hugo Fernández
  DF Jack O'Connell
  DF Kellen Daly
  DF Peter Wylie
  DF Raheem Hanley
  DF Ryan Edwards
  DF Ryan Thompson
  DF Tom Paul
No. Pos. Jeneng
  DF Will Beesley
  DF Will James
  MF Antonie Boland
  MF Danny Laverty
  MF Jadan Hall
  MF John O'Sullivan
  MF Reece Hands
  MF Tom Brown
  FW Jordan Slew
  FW Curtis Haley
  FW Filip Pivkovski
  FW Ryan Humphreys

TetandhinganBesut

Piala CarlingBesut

Mangsa punika, Blackburn Rovers namung kasil 3 kali menang lan 2 kali kalah.

Nottingham Forest vs Blackburn RoversBesut

Tempat tetandhingan ini digelar tidak diketahui.Pencetak gol :

Mantan pemain ingkang misuhuBesut

GelarBesut

RujukanBesut

  1. "Nicknames". Club Nicknames. The-Football-Club.com. 2 August 2009. Dibukak ing 2 August 2009.
  2. "1st Team Profiles 2011/12 Season". Blackburn Rovers F.C. Dibukak ing 2011-8-31. Check date values in: |accessdate= (pitulung)
  3. "2011/12 Reserve Profiles". Rovers.co.uk. 2011. Dibukak ing 24 July 2011.
  4. "2011/12 Academy Under 18 Profiles". Rovers.co.uk. 2011. Dibukak ing 24 July 2011.

Pranala njabaBesut