Tuduhaké menu pokok

Wesley Sneijder (Ngenani wuni iki pronunciation ) (lair 9 Juni, 1984) iku juru main bal-balan saka tim nasional Walanda. Sneijder main ing klub Ajax (2002–2007) lan saiki main ing Real Madrid (2007–saiki).

Wesley Sneijder
Wesley Sneijder '14-15.JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa Wesley Sneijder
Dhuwur 1.70 m (5 ft 7 in)
Posisi main Attacking Midfielder, Winger,
Katerangan klub
Tim saiki
Pensiun
Angka 10
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2007
2008-2009–
2009–2012
2012–2015
Ajax
Real Madrid
Inter Milan
Galatasaray
126 0(43)
030 0(9)
Tim nasional
2003– Netherlands 047 0(11)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 2008-05-18.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 2008-06-13

Pranala njabaBesut